NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

HARDENBERG - Carinova zoekt testgebruikers in de regio Hardenberg voor Carinova Thuizz.

Carinova Thuizz is een nieuw concept voor zorg- en dienstverlening met als doel de mogelijkheden te vergroten om zo lang en zo prettig mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. De basis hiervoor is een tablet die makkelijk, handig en veilig in gebruik is.

Veel mensen vinden het moeilijk de juiste weg te vinden naar passende zorg- en dienstverlening. En zijn vaak niet op de hoogte van alle mogelijkheden. Dit kan toch veel beter! Vanuit die gedachte is het idee voor Carinova Thuizz ontstaan.

Carinova Thuizz geeft op een veilige en eenvoudige manier toegang tot de digitale wereld, biedt een overzicht van diensten op het gebied van gezondheid, welzijn, veiligheid en zorg in de buurt, geeft informatie en advies om zo lang mogelijk thuis te wonen en maakt het mogelijk met beeld en geluid contact op te nemen met familie, vrienden, huisarts, apotheek of zorg. Voor de ontwikkeling van Carinova Thuizz werkt Carinova samen met diverse organisaties en zorgaanbieders uit de regio.

Op dinsdagmiddag 12 december van 14.30 – 16.00 uur is er een informatiebijeenkomst over Carinova Thuizz in De Schakel, Lage Doelen 3A in Hardenberg. Onder het genot van een kopje koffie of thee krijgt u informatie over Carinova Thuizz en kunt u alvast even proberen hoe het werkt. U kunt zich opgeven voor de informatiebijeenkomst via tel.: 0900 – 86 62.

Carinova zoekt 50 testgebruikers die bij de verdere ontwikkeling van Carinova Thuizz willen worden betrokken. Als testgebruiker kunt u kosteloos de tablet een half jaar gebruiken. Carinova hoort graag wat u ervan vindt. Mede met die informatie kan de dienstverlening verder worden verbeterd.

Heeft u belangstelling voor Carinova Thuizz en wilt u de tablet uitproberen, bel dan met tel. 0900 – 86 62.

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn