NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

SlobberfeestPers1HARDENBERG - De voorbereidingen van het Slobberfeest 2017 zijn alweer in volle gang.

Op donderdag 10 en vrijdag 11 augustus zal de 18e editie van het Slobberfeest worden gehouden. Maar liefst twee dagen lang is het Wilhelminaplein de locatie voor het gezelligste gratis vakantiefestival van het Oosten. Naast het vele publiek zijn er diverse artiesten die het feestje compleet maken.

Donderdag staan de unieke Cover- en Top40 band LEAD! op het podium. De band heeft maar één doel voor ogen: Feest! En een feest kun je verwachten wanneer deze muzikale party animals het podium betreden. Vanaf het startschot word je wakker geschud om vervolgens onvermijdelijk deel te nemen aan het losgaan op de beste hits van toen en nu! Ook komt Rene Karst langs op deze donderdag. De oer-Drentse zanger die vooral bekend is geworden met de hit 'Liever te dik in de kist...' presenteert een show met de vrolijkste Hollandse meezingers en zal het plein omtoveren tot één grote feestarena.

SlobberfeestPers2Vrijdag presenteren de heren van Crystal Dream hun gloednieuwe show met moderne pop- rocksongs uit de hedendaagse hitlijsten, aangevuld met smaakvolle klassiekers. Crystal Dream is een goed geoliede machine met een authentieke sound, die zowel muzikaal als met interactie hoog scoort. De unieke stevige, strakke sound van de band staat garant voor kwaliteit!

Podiumbeest Dilana Smith, al jaren een bekend gezicht in de regio, staat op deze editie van het Slobberfeest. Ze scoorde fantastische optredens tijdens 'De Voice of Holland'. Ooit begon ze als frontvrouw van de band Cazmelion met haar krachtige stemgeluid en haar keuze van cover repertoire werd Dilana enorm succesvol. Komt dat zien want Dilana rocks als nooit tevoren!

Het Slobberfeest is het gezelligste gratis vakantiefestival van het Oosten en is, op de eerste donderdag en vrijdag van de bouwvak.

Luister Live

Nu en Straks

15:00-16:00
Boeken met Michel (H)
16:00-17:00
Strictly Country
17:00-19:00
Gloriesound
19:00-21:00
De Grote Beer Draait Door
21:00-23:59
Non-Stop Zondagnacht

Luister onderweg met TuneIn