NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

FietsersANE - Op woensdag 9 augustus organiseert LTO Hardenberg een boerenfietstocht.

De door de werkgroep PR van LTO georganiseerde fietstocht zal u leiden door de mooie omgeving van Gramsbergen, waar u onderweg een zevental boerenbedrijven kunt bezoeken. Daarmee is dit naast een mooie fietstocht ook nog eens een leerzame tocht. 

Onder de bedrijven die hun deuren openen voor een bezoekje zijn onder meer een jongveebedrijf met een Bed and Breakfast en een aantal melkveebedrijven, elk met hun eigen visie op de melkveehouderij, waardoor u een mooi gevarieerd beeld krijgt. 

Ook kunt u een bezoek bregen aan een boomkwekerij en een mechanisatiebedrijf. U komt zo op een leuke en sportieve wijze meer te weten over verschillende agrarische bedrijven in de omgeving van Gramsbergen.

U wordt ontvangen met koffie en koek en kunt een programmaboekje met de route kopen. Onderweg kunt u de bedrijven bezichtigen en tijdens de fietstocht kunt u een pannenkoek eten. Op de bedrijven zullen verschillende activiteiten te zien zijn. Op ieder bedrijf wordt een vraag gesteld en als alle antwoorden goed zijn maakt u kans op een leuke prijs!

De route is aangegeven met bordjes en is ongeveer 30 km lang, dus ook geschikt voor kinderen. 

Eventueel kunt u ook starten bij LTH Nijmeijer aan de Hardenbergerweg 20 in Loozen. Hier is ook koffie verkrijgbaar. Hier kunt u alleen op de fiets starten en dus geen auto parkeren!

 

 

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn