NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

DEDEMSVAART - Vrijdag 26 mei is het dan zover! De eerste echte Lan-party in de Baron!

Het belooft een groot spektakel te worden met diverse spellen zoals League of Legends, FIFA en nog veel meer! Het evenement vindt plaats op vrijdag 26 mei van 12:00 tot s ’avonds 0:00 in de grote zaal van De Baron.

Wil jij je opgeven voor de LAN-party? Geef dan aan of je alleen komt, of met vrienden. Er wordt dan rekening gehouden met de indeling van de ruimte. Er is aansluiting voor internet en stroom bij De Baron. Graag ook doorgeven welke spellen je voorkeur hebben om te spelen.

Bij genoeg animo wordt er ook een competitie geregeld voor bijvoorbeeld League of Legends op pc. Opgeven is gratis! 12 uur gaan de deuren los en om 13 uur begint het evenement! Zorg dat je computer up-to-date is. Opgeven kan bij Ruben Drost via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie kun je terecht bij Nick Doornekamp via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Lan-party wordt in samenwerking met Fixitall Dedemsvaart georganiseerd! De Baron zit aan de Julianastraat 54 in Dedemsvaart.

Luister Live

Nu en Straks

00:00-13:59
Non-stop
14:00-14:59
NOOS Magazine (H)
15:00-15:59
Strictly Country (H)
16:00-16:59
Non-stop
17:00-17:59
DolFijn

Luister onderweg met TuneIn

Omroep NOOS maakt deel uit van de samenwerkende omroepen Vechtdal Breed

NOOS op Twitter