NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Politiebureau HardenbergHARDENBERG - Naar aanleiding van incidenten in Enschede omtrent personen die doen alsof ze een aanrijding hebben gehad en vervolgens contant geld eisen, waarschuwt nu ook de politie in Hardenberg voor deze praktijken.

Hoewel dergelijke incidenten in de gemeente Hardenberg nog niet bekend zijn, sluit de politie niet uit dat de personen die deze aanrijdingen in scène zetten hun werkterrein verleggen en daarmee mogelijk ook hier actief kunnen zijn of worden.

Bij een nepaanrijding of fake aanrijding rijdt een kwaadwillende moedwillig op een auto in, maar veroorzaakt niet echt een aanrijding. De betrokkenen stappen vervolgens uit en proberen bij het slachtoffer contant geld te innen als schadevergoeding voor de zogenaamd opgelopen schade. 

De politie benadrukt nooit contant geld te betalen in een dergelijk geval, maar een schadeformulier in te vullen en de verzekering meteen in kennis te stellen. Mocht u vermoeden dat u hier het slachtoffer bent van een fake aanrijding, bel dan meteen de politie.

Bron: Facebookpagina Politie Hardenberg

Luister Live

Nu en Straks

00:00-13:59
Non-stop
14:00-14:59
NOOS Magazine (H)
15:00-15:59
Strictly Country (H)
16:00-16:59
Non-stop
17:00-17:59
DolFijn

Luister onderweg met TuneIn

Omroep NOOS maakt deel uit van de samenwerkende omroepen Vechtdal Breed

NOOS op Twitter