NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

GRAMSBERGEN - Het MegaConcert is een muzikaal onderdeel van de feestweek in Gramsbergen.

Ook dit jaar zal het MegaConcert plaatsvinden, op zaterdag 26 augustus om 20.00 uur, in de sporthal van Gramsbergen. Voorafgaand van het concert zal er een repetitie plaatsvinden van 17.30 uur tot 19.30 uur.

Vanaf 2017 zal het MegaConcert door zowel Soli Deo Gloria Ane, als Crescendo Gramsbergen georganiseerd worden. Voorheen was dit alleen Crescendo. Het MegaConcert zal dan ook om het jaar onder leiding staan van een andere dirigent. Dit jaar staat het MegaConcert onder leiding van Alfred Willering.

Er wordt geprobeerd zo veel mogelijk muzikanten bij elkaar te brengen. Ieder jaar weer kan het MegaConcert zich verheugen op een groot aantal enthousiaste muziekliefhebbers die naar Gramsbergen komen om deel te nemen aan deze muzikale avond. Deze muzikanten komen niet alleen uit eigen regio, maar ook van ver buiten de provinciegrenzen melden zij zich aan: van Friesland tot Noord-Brabant.

Tijdens het MegaConcert zullen er bekende nummers voorbijkomen als: “Uptown Funk”, “Let me entertain you” en “You can leave your hat on”. Ook komt er tijdens deze avond een xylofoonsolo voorbij: “Czardas”, gespeeld door Mark Boessenkool, en zullen Marjon Boonstra en Dianne Meesters een aantal nummers meezingen.

Het MegaConcert is toegankelijk voor iedereen. Beschik jij over een instrument die je in een brassband, harmonie- of fanfareorkest ziet en speel je op A-niveau of hoger? Meld je dan nu aan via onze site: www.megaconcert.nl.

Meer weten over het Megaconcert? Luister het NOOS Magazine van 8 augustus terug, waar we Mark en Jan-Jaap Boessenkool te gast hadden van Crescendo, die daarin meer vertellen over het Megaconcert en wat Crescendo nog meer in de planning heeft.

e

Luister Live

Luister onderweg met TuneIn