NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Opening Gramsbergen LichtstadGRAMSBERGEN - Met een openingsdans op ´Winter Wonderland´ opende vrijdagavond buurtvereniging Dahlenburg Gramsbergen Lichtstad 2017.

Dahlenburg won de editie van 2016 met het thema ´Winter Wonderland´ en mochten daarom de fakkel overhandigen aan wethouder Douwe Prinsse die daarna de vlam ontstak.

De wethouder sprak zijn waardering uit over de inzet van de inwoners van Gramsbergen, de vele vrijwilligers en sponsoren. Dankzij hen is het mogelijk om zo´n groot evenement te organiseren. Volgens de wethouder lukt dit nergens in de gemeente Hardenberg, behalve in Gramsbergen. “Maar het lukt in Gramsbergen zelfs om negen dagen in één week te krijgen”, aldus de wethouder.

opening Gramsbergen Lichtstad 3De opening werd afgesloten met het oplaten van de oranje ballonnen voor de ballonnenwedstrijd. In oktober zal bekend worden gemaakt welke drie ballonnen de meeste kilometers hebben afgelegd. De kinderen die deze ballon hebben opgelaten ontvangen dan een mooie prijs. Wie in 2018 de fakkel aan mag dragen wordt zaterdag 26 augustus bekend gemaakt. Gramsbergen Lichtstad duurt nog t/m zaterdag 2 september en staat bol van activiteiten voor jong & oud. 

Het programma vindt u in ons eerder geplaatste artikel.

Luister Live

Nu en Straks

14:00-18:00
Sportradio
18:00-20:00
De Radioshow
20:00-21:00
Soulution
21:00-23:00
Dutch Blues Radio (H)
23:00-23:59
Non-Stop Zaterdagnacht

Luister onderweg met TuneIn