NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

arbopositiefOMMEN - Werkzoekenden die 9 mei in De Kern in Ommen kwamen kennismaken met ArboPositief waren enthousiast over de mogelijkheden die de netwerkorganisatie hen biedt om meer kans te hebben op een baan.

Het is erg waarschijnlijk dat na de zomer een groep in Ommen start. ArboPositief is een netwerkorganisatie van, voor en door werkzoekenden en heeft nu groepen in Kampen, Zwolle en Hardenberg. Deelnemers hebben minstens één ding gemeen: zij zijn op zoek naar een baan, vaak vanuit een uitkeringspositie. Samen wordt gewerkt aan een betere en kansrijkere positie op de arbeidsmarkt door de organisatie van workshops, trainingen en netwerkbijeenkomsten.

De bezoekers in Ommen hebben duidelijk gemaakt dat er alle reden is om een zelfstandige groep in Ommen te starten. Uit een gesprek met wethouder Ko Scheele bleek dat ook hij het initiatief steunt. De groep zal naar verwachting na de zomerperiode starten. Ondertussen blijven werkzoekenden in de gemeente Ommen en Hardenberg welkom bij ArboPositief Hardenberg. Die houdt tweewekelijks op woensdagmorgen van 10 tot 12 uur haar bijeenkomst in het gebouw naast Carrière Uitzendbureau op het Bedrijvenpark aan de Vechtstraat 2D in Hardenberg. De eerstvolgende is op 31 mei. De toegang is gratis. Meer informatie over ArboPositief op arbopositief.nl of facebook ArboPositief Hardenberg.

Luister Live

Nu en Straks

18:00-19:59
De Radioshow
20:00-20:59
Soulution
21:00-22:59
Dutch Blues Radio (H)
23:00-23:59
Non-stop
00:00-9:59
Non-stop

Luister onderweg met TuneIn

Omroep NOOS maakt deel uit van de samenwerkende omroepen Vechtdal Breed

NOOS op Twitter