NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

opening rondje radewijk 2017RADEWIJK - Met een feestelijke bijeenkomst werd maandag 15 mei de route voor het 'Rondje Radewijk' voor 2017 officieel bekendgemaakt.

Maandagavond verzamelden genodigden zich omstreeks half 7 bij Erve Ramaker om een eerste indruk te krijg van het 'Rondje Radewijk' van dit jaar. Na een gezellig onderonsje met koffie en een een lekkernij was het om 7 uur tijd voor de bekendmaking. Wat wordt de route dit jaar?

Na een korte inleiding, waarbij het eerste exemplaar van de route werd uitgereikt, konden de aanwezigen in een Jan Plezier van menvereniging HARP stappen om een klein deel van de route die op 2de pinksterdag afgelegd gaat worden, te bekijken.Het 'Rondje Radewijk' is een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij men op de fiets de omgeving van Radewijk eens op een andere manier kan verkennen. De fietstocht, die dit jaar als thema 'Radewijk op Wielen' heeft, leidt langs verschillende erven, ondernemers en bezienswaardigheden, die elk iets zullen laten zien wat met het thema te maken heeft. Dit jaar valt er dan ook te denken aan oude tractoren, bromfietsen, auto's en dergelijke. Ook zal menvereniging HARP aanwezig zijn.

Ditmaal nemen er 11 'erven' deel, waar de fietstocht langs zal leiden. Voor een volledig overzicht van deze deelnemende erven en meer informatie kunt u kijken op radewijk.eu.

Het is voor mensen die niet in staat zijn de (ongeveer) 20 Km op de fiets af te leggen ook mogelijk de route met de auto te rijden. Deelname kost € 2,00 voor een routekaart met een leuk attentie en deze zijn verkrijgbaar bij de deelnemende erven. Maandag 5 juni kan er vanaf 10:00 gestart worden vanaf Erve Ramaker aan de Radewijkerweg 43 in Radewijk.

(Zie ook het artikel Ontdek Radewijk op de fiets op 2de Pinksterdag)

Luister Live

Nu en Straks

00:00-13:59
Non-stop
14:00-14:59
NOOS Magazine (H)
15:00-15:59
Strictly Country (H)
16:00-16:59
Non-stop
17:00-17:59
DolFijn

Luister onderweg met TuneIn

Omroep NOOS maakt deel uit van de samenwerkende omroepen Vechtdal Breed

NOOS op Twitter