NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

DE KRIM - Stichting Vezeldagen, de organisator van de jaarlijkseSpeeltoestel de krim 1 vezeldagen heeft een schenking gedaan aan Stichting Zwembad 'Onder Ons' in De Krim.

Beide organisaties worden gedragen door vrijwilligers. De stichting Vezeldagen spreekt haar waardering uit voor het vele werk dat de vrijwilligers in het zwembad uitvoeren en toont dit door een gedeelte van de bijdrage van het Rabobank VVS Fonds te schenken aan het zwembad.

Speeltoestel de krimHet zwembad heeft die bijdrage geïnvesteerd in de kwaliteit van het bad: namelijk een waterspeel-attribuut van maar liefst 10 meter lang. Op vrijdagavond 12 mei werd het speeltoestel door de bestuursleden van de Vezeldagen onthuld, wat zij samen met de kinderen deden. Voorzitter Marc Bunskoek van het zwembad sprak zijn dank uit. Waar een klein dorp groot in kan zijn: gezamenlijk de schouders ergens onder zetten en elkaar wat gunnen.

Na afloop van de onthulling werd het speeltoestel natuurlijk direct in gebruik genomen door een groot aantal enthousiaste kinderen. DJ Jorren Hulst maakte het feest compleet. Met deze fraaie gift beschikt het zwembad nu zelf over een waterspeeltoestel en kan deze inzetten wanneer het maar wil. Dit past precies in de doelstelling om het zwembad elk jaar een stukje mooier te maken.

Luister Live

Nu en Straks

00:00-7:59
Non-stop
08:00-9:59
The Saloon
10:00-11:59
Music Memories
12:00-13:59
Edwin Online
14:00-17:59
Sportradio

Luister onderweg met TuneIn

Omroep NOOS maakt deel uit van de samenwerkende omroepen Vechtdal Breed

NOOS op Twitter