NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

rondje radewijkRADEWIJK - Lekker fietsen en onderweg van alles, zien en beleven? Dat kan Tweede Pinksterdag met het Rondje Radewijk!

Stap op je fiets en rij het rondje mee! Op 5 juni, tweede Pinksterdag, wordt in Radewijk opnieuw een mooie fietstocht gehouden; het Rondje Radewijk. Het Rondje is een initiatief van een aantal ondernemers uit Radewijk. Voor diegenen die niet kunnen fietsen is het Rondje ook met de auto te rijden.

Deelnemers maken kennis met Radewijk e.o. op wielen. De route loopt door het landelijk gebied van Radewijk en Loozen en Den Velde langs elf erven. Onderweg is er van alles te zien en te beleven. Een ruime keuze aan activiteiten. Zoals demonstratie aspergesteken, bezichtigen van de molen, proeverijen, een marktje, oude ambachten etc. Er zijn oude tractoren en nieuwe machines te bewonderen, oude brommers en auto’s te bezichtigen.

Tegen een kleine vergoeding kan men een ritje mennen aan de Radewijkerweg 43, bij het jubilerende HARP. Ook voor kinderen zijn er activiteiten. Er is muziek en de inwendige mens wordt ook niet vergeten. De deelnemers kunnen een leuke prijs winnen door een fotopuzzel op te lossen. De fietsroute is ongeveer 23 km en kan gefietst worden tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Bij elk erf kan worden gestart. Bij alle erven kan worden geparkeerd. Routekaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Informatie Punt Hardenberg en Toerist Info Gramsbergen en bij alle deelnemende erven. Op 5 juni zijn de routekaarten verkrijgbaar op alle deelnemende erven. nodig.

De routekaart, incl. leuke attentie kost € 2,00 Alle informatie en het volledige programma zijn te vinden op www.radewijk.eu.

Luister Live

Nu en Straks

00:00-13:59
Non-stop
14:00-14:59
NOOS Magazine (H)
15:00-15:59
Strictly Country (H)
16:00-16:59
Non-stop
17:00-17:59
DolFijn

Luister onderweg met TuneIn

Omroep NOOS maakt deel uit van de samenwerkende omroepen Vechtdal Breed

NOOS op Twitter