NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

kindermiddag Gramsbergen1GRAMSBERGEN - De woensdag tijdens Gramsbergen Lichtstad staat altijd in het teken van de kinderen.

In verband met de schoolvakantie was er dit jaar wel een aangepast programma. In de ochtend gingen de kinderen van Kinderopvang De Dassenburcht op visite bij de bewoners van Zorgcentrum Het Welgelegen. Voor de kinderen en de bewoners waren er allerlei spelletjes klaargezet. Er werd geknutseld, bellen geblazen en gezongen. Van heel jong tot heel oud, allen hadden een grote glimlach en genoten zichtbaar. De ochtend werd afgesloten met een heerlijke pannenkoek.

’s Middags konden de kinderen van de basisschool naar de Combibaan. Daar hadden het Comité Kindervrienden en de Oranjevereniging Grambergen e.o, in samenwerking met Expedition Outdoor uit Loozen, een kindermiddag georganiseerd. Het werd een super actieve middag voor de kinderen. De kinderen konden boogschieten, een vuur maken en quadrijden. In het bos waren een rugzakkenstormbaan en een tokkelbaan opgezet. Als lekkernij mocht je zelf een marshmallow roosteren boven het vuur. Het werd een supergave middag. Veel kinderen durfden het aan om naar beneden te roetsjen. Er werd super fanatiek geklommen en getijgerd over de stormbaan en de concentratie spatte er vanaf bij het vuur maken. Dit was overigens nog best lastig, maar het is een heel aantal kinderen toch gelukt. Ook het boogschieten en quadrijden vielen goed in de smaak.

Kindermiddag Gramsbergen2Kindermiddag Gramsbergen3WelgDassenburcht 80 Medium

Luister Live

Nu en Straks

15:00-16:00
Boeken met Michel (H)
16:00-17:00
Strictly Country
17:00-19:00
Gloriesound
19:00-21:00
De Grote Beer Draait Door
21:00-23:59
Non-Stop Zondagnacht

Luister onderweg met TuneIn