NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Wijkgebouw Kinderboerderij BaalderHARDENBERG - De wijkboerderij in Baalder houdt op 9 december een winterfair, waarbij geld ingezameld wordt voor de voedselbank.

Het thema van deze winterfair is 'eten voor de voedselbank'. Waarbij er diverse kraampjes opgesteld zijn waarbij u allerlei lekkernijen voor de feestdagen in kunt slaan. Hoewel het u natuurlijk vrij staat om een en ander ook al ter plaatse te nuttigen. De opbrengst van de verkoop van het eten en drinken zal worden geschonken aan de voedselbank.

Ook zijn er kraampjes waarbij verschillende mensen uit Baalder laten zien wat zij op creatief gebied in huis hebben en dit ook te koop aanbieden. Ook de plaatselijke middenstand zal goed vertegenwoordigd zijn.

Zoals gebruikelijk kunt u ook dit jaar weer uw kerstboom kopen bij de wijkboerderij en is er weer de levende kerststal. Alles wordt muzikaal omlijst door een kinderkoor dat kerstliederen zal zingen onder begeleiding van Bert Slijkhuis. Ook de midwinterhoorn zal weer klinken op de winterfair.

De winterfair 'eten voor de voedselbank' wordt gehouden op 9 december van 16:00 uur tot 20:00 uur.
U vindt de wijkboerderij Baalder aan de Beekberg 45 in Baalder (Hardenberg).

Luister Live

Nu en Straks

14:00-15:00
Non-Stop Maandagmiddag
15:00-18:00
Schijven voor Bedrijven (H)
18:00-20:00
Non-Stop Maandagavond
19:00-20:00
Duna
20:00-22:00
De Stamtafel

Luister onderweg met TuneIn