NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!


Romano Boshove Bij NOOSHARDENBERG
- Op vrijdag 22 september zal er een ontmoetings- en discussieavond worden georganiseerd door verschillende maatschappelijke organisaties in Hardenberg.

Deze avond is opgezet naar aanleiding van een raadsvergadering afgelopen voorjaar, waarbij meerdere insprekers hebben verteld over hun ervaringen met integratie en discriminatie in het algemeen, maar met name ook in Hardenberg. De emoties en reacties die deze insprekers opriepen, hebben ertoe geleid dat de wens ontstond om hierover verder te praten.

Nu is het dan zover! Een avond waarbij iedereen welkom is en iedereen mag meepraten, meedoen en meedenken. Discriminatie is immers iets waar heel veel mensen wel eens mee te maken kunnen krijgen, het gaat niet alleen om vooroordelen en uitsluiting vanwege huidskleur en afkomst, maar ook bijvoorbeeld vanwege een handicap of welke andere vorm van ‘anders zijn’ dan ook.

Het zal 22 september gaan over wat discriminatie nou eigenlijk is, hoe het zich uit en wat kunnen we er tegen kunnen doen. Er wordt gezorgd voor een heerlijk internationaal buffet, er zullen sprekers vertellen over hun persoonlijke ervaringen, er zal muziek zijn en ruimte voor discussie en ontmoeting. Zet deze avond in uw agenda!

De avond zal plaatsvinden op vrijdag 22 september a.s. in zalencentrum Circus te Hardenberg (Zwingel 2). De avond begint om 17.00 uur (kom op tijd, want het buffet wordt aan het begin van de avond geopend!) en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Er is vrij toegang voor iedereen, maar wilt u verzekerd zijn van een plaats, meldt u zich dan vooraf per mail aan bij Romano Boshove. Ook als u graag eerst meer informatie wilt, kunt u contact met hem opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De organisaties die meewerken aan deze avond zijn: COA, Vluchtelingenwerk, De Stuw, De Baalderborg Groep, InBeeld, Vechtdal Projecten, Alfa College, Wij Zijn Ja, Sportservice Hardenberg, Bij Ons Dagkamp, en popkoor X-Cream.

Luister Live

Nu en Straks

14:00-15:00
Non-Stop Maandagmiddag
15:00-18:00
Schijven voor Bedrijven (H)
18:00-20:00
Non-Stop Maandagavond
19:00-20:00
Duna
20:00-22:00
De Stamtafel

Luister onderweg met TuneIn