NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Dedemsvaria2017DEDEMSVAART - Van maandag 30 juli tot en met zaterdag 4 augustus 2018 wordt de 47e Dedemsvaria georganiseerd.

Gedurende de Dedemsvaria feestweek vormt een Rozentrio HET gezicht van Dedemsvaart. In 2017 werd het trio gevormd door Rozenkoningin Sabine Poortman en haar vriendinnen Linda Buit en Carolien Postma. Voor de derde keer werd tevens een minitrio gepresenteerd. Merle volgde Chantal op als mini Rozenkoningin en zij werd bijgestaan door Lisayra en Lise.

Voor 2018 is het Dedemsvaria bestuur op zoek naar nieuwe gezichten. Tot 15 januari aanstaande kunnen vrouwen van 20 jaar en ouder zich per email aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kandidaten worden verzocht een foto mee te sturen. Van de kandidaten wordt verwacht dat zij spontaan, actief en gedurende de gehele feestweek beschikbaar zijn. Ook moeten zij in de aanloop naar de feestweek van 2018 beschikbaar zijn voor promotiedoeleinden. Het minitrio wordt gezocht in de leeftijdscategorie 9-11 jaar (basisschoolleerling) en dient beschikbaar te zijn op 30 juli en op 1 augustus.

Na 15 januari 2018 gaat het bestuur zich over de aanmeldingen buigen en zal er een eerste selectie worden gemaakt. De uiteindelijke verkiezing vindt plaats voor publiek in MFC de Baron en wel op vrijdag 16 februari 2018. De avond begint om 19.30 uur. Rond de klok van 22.00 uur zullen de nieuwe trio's bekend zijn.

Het bestuur zoekt niet alleen kandidaten voor de Rozentrio's, maar ook kandidaten die plaats willen nemen in het Dedemsvariabestuur. 'Van die kandidaten wordt verwacht dat zij enthousiast zijn en zaken willen oppakken waardoor er weer een goede Dedemsvaria kan worden neergezet', zegt voorzitter Maikel van Marle. Belangstellenden kunnen contact opnemen met de voorzitter of met één van de andere bestuursleden. De telefoonnummers en emailadressen zijn te vinden op www.dedemsvaria.nl

Luister Live

Nu en Straks

Luister onderweg met TuneIn