NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

09 13 MKB WillekeAlbertiHARDENBERG - Meezingen en inhaken op de muziek van Willeke Alberti. Een grote schare bewoners van de zorgcentra De Meander, De Schoutenhof en Oostloorn in Hardenberg, behorend tot de Saxenburgh Groep, genoot dinsdag 12 september met volle teugen van het concert van de zangeres van het levenslied.

In het wijksteunpunt van Zorgcentrum Oostloorn was het een vrolijke boel en een feest van herkenning. De zangeres begaf zich na afloop van haar optreden onder de mensen in de zaal voor een meet en greet. Daarmee toverde ze een nog bredere lach op de gezichten van haar fans van weleer.

De bewoners kregen het concert cadeau van de zoon van een cliënt van De Meander, de kleinschalige psychogeriatrische woonvorm in het centrum van Hardenberg en onderdeel van woonservicezone Marsch Kruserbrink. De Stichting Vrienden van de Saxenburgh Groep deed een duit in het zakje door de versnaperingen voor en na het concert voor haar rekening te nemen.

“Wat fijn om te zien dat onze bewoners zo hebben genoten van deze geweldige middag. Wij danken iedereen die dit heeft mogelijk gemaakt”, aldus een zeer tevreden Talitha Breukelman, coördinator van wijksteunpunt Marsch Kruserbrink.

Luister Live

Nu en Straks

14:00-18:00
Sportradio
18:00-20:00
De Radioshow
20:00-21:00
Soulution
21:00-23:00
Dutch Blues Radio (H)
23:00-23:59
Non-Stop Zaterdagnacht

Luister onderweg met TuneIn