NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

vrijwilligersgroep SaxenburghHARDENBERG - Met een buffet en voorstelling in theater De Voorveghter in Hardenberg bedankte de Saxenburgh Groep dinsdag 12 september al haar vrijwilligers voor hun belangeloze inzet voor de patiënten in het ziekenhuis en cliënten in de ouderen- en revalidatiezorg.

Binnen de Saxenburgh Groep zijn maar liefst 800 vrijwilligers actief. Hieronder is een grote schare trouwe vrijwilligers. Zij werden tijdens het jaarlijkse evenement extra in het zonnetje gezet. Achttien dames en één heer zijn al twaalf en half jaar actief binnen de zorgorganisatie, negen dames maar liefst 25 jaar.

Scholten & WestermanDe dames Scholten en Westerman spannen echter de kroon. Zij doen al 40 jaar vrijwilligerswerk in Zorgcentrum ’t Welgelegen in Gramsbergen, onderdeel van de Saxenburgh Groep. De dames blijven er bescheiden onder. “Ach dat doe je gewoon.”

Henri Janssen en Refik Kaplan van de Raad van Bestuur en Joris de Jong, manager ouderenzorg spraken hun dank en waardering uit aan allen en overhandigden de jubilarissen bijbehorend certificaat, bloemen en cadeaubon.

De Saxenburgh Groep kan altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken, zie: www.saxenburgh.nl

Luister Live

Nu en Straks

14:00-18:00
Sportradio
18:00-20:00
De Radioshow
20:00-21:00
Soulution
21:00-23:00
Dutch Blues Radio (H)
23:00-23:59
Non-Stop Zaterdagnacht

Luister onderweg met TuneIn