NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Winterfair 3HARDENBERGWinter Fair in Hardenberg is dit jaar niet eind november, maar een aantal weken eerder: 10, 11 en 12 november.

“Eind november zit te dicht op de winterperiode. Uit landelijk onderzoek en eigen onderzoek onder bezoekers blijkt dat een meerderheid haar winteraankopen begin november doet. Daarom hebben we de datum naar voren gehaald, zodat Winter Fair nog aantrekkelijker wordt om winteraankopen te doen op het juiste moment”, zegt organisator Annie Kolthof.

De nieuwe datum zorgt twee maanden voor Winter Fair al voor toegenomen belangstelling onder deelnemers. Volgens de organisatie zijn op dit moment 100 inschrijvingen binnen. “Daarmee lopen we voor op vorig jaar. Toen eindigden we uiteindelijk op 150 deelnemers. We verwachten dat aantal dit jaar te overtreffen. We merken dat de nieuwe datum niet alleen in trek is onder oud-deelnemers, ook veel nieuwe ondernemers melden zich aan. Het gaat zelfs zo snel dat we stop hebben op een aantal branches”, aldus Kolthof.

Winterfair 1Winter Fair bestaat uit feestelijk aangeklede stands en pagodetenten. Van (klassiek) interieur tot kleding, van uiterlijke verzorging tot kunst en van bloem- en groeiproducten tot delicatessen. In 2016 kwamen meer dan 11.500 bezoekers op het driedaagse indoorevenement af.

Voor een aantal branches zijn er momenteel nog plaatsen op de beursvloer beschikbaar. Zij kunnen online het inschrijfformulier vinden op: www.winterfair-hardenberg.nl of contact opnemen met Annie Kolthof (beursorganisator): 0523-289865, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Luister Live

Nu en Straks

14:00-15:00
Non-Stop Maandagmiddag
15:00-18:00
Schijven voor Bedrijven (H)
18:00-20:00
Non-Stop Maandagavond
19:00-20:00
Duna
20:00-22:00
De Stamtafel

Luister onderweg met TuneIn