NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

LOCHARDENBERGProjectbureau DOEN van het Alfa-college Hardenberg en Unicef Vechtdal organiseren woensdag 27 september van 14.00 tot 16.00 uur de Unicef Belevingswandeling voor basisschoolkinderen.

De start is bij restaurant de De Rheezerbelten in Hardenberg. Het is een wandeling van ongeveer 1.5 km waarbij kinderen diverse opdrachten en activiteiten rond het thema kinderrechten en kinderarbeid gaan doen. De activiteiten zijn bedacht door derdejaars Sociaal Agogisch Werk (SAW) van het Alfa-college Hardenberg. Tweede- en derdejaars van de Logistieke-opleidingen van de school voor middelbaar beroepsonderwijs zijn verantwoordelijk voor de route, een veilige oversteek en de aanmeldingen.

In samenwerking met Cultuurkoepel Vechtdal kunnen kinderen langs de route ook een boomwhackers workshop volgen van Michelle Wassing van de Fluiterij. Na afloop is er een medaille en iets lekkers van de Rheezerbelten voor de kinderen.

Deelnemen aan de wandeling kost €5,- en daarmee steunen de deelnemers hun leeftijdsgenootjes in de armste landen van de wereld.

Instellingen en bedrijven uit de regio Hardenberg kunnen bij Projectbureau Doen! van het Alfa-college project- en evenementaanvragen indienen.

unicef belevingswandeling

Luister Live

Nu en Straks

10:00-12:00
Kerk op Zondag
12:00-13:00
Gewijde Muziek
13:00-15:00
Non-Stop Zondagmiddag
15:00-16:00
Boeken met Michel (H)
16:00-17:00
Strictly Country

Luister onderweg met TuneIn