NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

boekenHARDENBERG - Tien weken geleden startte Scoor een Boek!. Ruim 200 leerlingen uit groep 5 en 6 van 6 basisscholen uit de gemeente Hardenberg lazen zo veel mogelijk boeken in de klas én thuis.

Op vrijdag 10 mei van 10.00 tot 12.00, tijdens de feestelijke en sportieve afsluiting op HHC Hardenberg, klonk het fluitsignaal ter afsluiting van Scoor een Boek!.

Er werd bekend gemaakt dat in de afgelopen tien weken de leerlingen in totaal 1019 boeken hebben gelezen. Al met al dus een topprestatie! Naast dat de leerlingen in de klas gelezen hebben, zijn ook hun gezinnen extra boeken gaan lezen. Ook aan deze Thuiseditie is volop meegedaan.

Een groot deel van de kinderen deed mee aan de sportieve afsluiting, georganiseerd door de gemeente Hardenberg, de Bibliotheek Hardenberg en voetbalclub Heracles.

Ook volgend schooljaar zal de Bibliotheek Hardenberg weer meedoen aan het project Scoor een Boek! en kunnen leerlingen van de groepen 5 en 6 uit de gemeente Hardenberg, samen met hun gezinnen, weer boeken scoren. 

Luister Live

Luister onderweg met TuneIn