NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

De Stuw HardenbergHARDENBERG - Op zoek naar geld, dat is waarmee veel vrijwilligersorganisaties te maken hebben of krijgen door bijvoorbeeld het wegvallen van subsidie.

Hoe kunt u geld vinden om de doelen van uw organisatie te verwezenlijken? Er zijn vele mogelijkheden om aan geld te komen. Dinsdag 21 november organiseert Servicepunt vrijwilligerswerk en training fondsenwerving. De workshop wordt verzorgd door een adviseur van de SESAM Academie (zie: www.sesamacademie.nl).

Deze workshop is uitermate geschikt voor kleinere (vrijwilligers)organisaties op alle mogelijke maatschappelijke terreinen, zoals wijk- en buurtverenigingen, muziekgezelschappen, sportclubs, stichtingen met een goed doel enz.

U leert welke bronnen er zijn om aan geld te komen. We hebben het over subsidie, fondsen, bedrijven (sponsoring) en het verwerven van eigen inkomsten o.a. via internet. Waar liggen de kansen voor uw organisatie? Waar moet u rekening mee houden bij het opstellen van een aanvraag? U krijgt tips en weet valkuilen te omzeilen.

De workshop beslaat één dagdeel (‘s avonds van 19.30 tot 22.00 uur). U maakt u kennis met de belangrijkste facetten van fondsenwerving en hoe u daarmee het beste aan de slag kan gaan. U krijgt van tevoren wat huiswerk toegezonden waarmee u kunt oefenen en een begin met fondsenwerving kunt maken. Tijdens de workshopavond integreert de workshopleider de resultaten van het huiswerk zoveel mogelijk in de presentatie en geeft tips mee.

Aanmelden kan tot 7 november bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel 0523-267478

Luister Live

Nu en Straks

14:00-16:00
Music Memories (H)
17:00-18:00
DolFijn (H)
18:00-19:00
Vechtdal Politiek
20:00-21:00
Listen Up!
21:00-23:00
Hoekman.FM

Luister onderweg met TuneIn