NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

HARDENBERG - Woensdag 13 maart a.s. komt rasartiest Karin Bloemen naar De Voorveghter! In haar nieuwe voorstelling ‘Souvenirs’ kijkt ze terug op haar leven en ruimt ze haar huis en haar hoofd eens even goed op.Het wordt een ouderwets rijke Bloemen-show door een zeer ervaren vakvrouw met een uitstekende band!

Op zaterdag 16 maart worden er drie heel verschillende, korte cabaretvoorstellingen gespeeld door allemaal jonge, talentvolle en prijswinnende beginnende cabaretiers. Onder de naam Cabarestafette krijgen jonge mensen de kans om voor een groot publiek op te treden. Bij het verschijnen van de brochure was nog niet bekend welke artiesten dit zijn. Maar inmiddels zijn de namen bekend. Het zijn Kasper van der Laan, Glodi Lugungu en Jeroen’s Clan!

Ooit stonden Brigitte Kaandorp, Bert Visscher, Hans Teeuwen en vele anderen in Cabarestafette. Er komen dus grote talenten uit voort. Wie weet ook deze keer!

Blindentolk
Karin Bloemen:Bijzonder is het om te noemen dat bij deze voorstelling voor het eerst in Hardenberg een blindentolk komt om de voorstelling voor blinde en slechtziende mensen te vertolken. De bezoekers die hebben aangegeven hier gebruik van te willen maken, mogen eerder komen om het decor en de jurken te bevoelen en alvast informatie te krijgen. Tijdens de voorstelling worden zij d.m.v. koptelefoons bijgepraat over wat er op het podium gebeurt. Kent u iemand die hier gebruik van wil maken, neem dan contact op met De Voorveghter.

Cabarestafette
Kasper van der Laan Kasper van der Laan is comedian, cabaretier en tekstschrijver. Hij is winnaar van de publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2018 en lid van Comedytrain. Kasper heeft een bijzonder gevoel voor humor en verrast menig publiek met zijn ongrijpbare wazige persoonlijkheid. Zijn blik op de wereld is bijzonder, zijn observaties doordacht en zijn warrige hersenspinsels origineel. Kasper neemt je mee in zijn belevingswereld. Met zijn eigen logica probeert hij grip te krijgen op de absurditeit van het alledaagse. Hij speelt graag met je verwachtingen én met die van hemzelf, wat garant staat voor een onvoorspelbare voorstelling.

Glodi Lugungu
Glodi Lugungu won de AKF Sonneveldprijs 2018. 'Hij is wat slungelig, maar stond zelfverzekerd, met een ontwapenende charme en veel schwung op het toneel. Zijn semi-naïeve presentatie koppelde hij aan enkele sterke en oergeestige verhalen,' aldus het juryrapport. Jeroen’s Clan Jeroens Clan is een cabaretgroep bestaande uit Bram Kroon, Jip de Poorter en Matthias Tuns. Al vanaf de brugklas staan ze samen op het podium. Ze brengen grappige, intelligente en scherpe sketches en liedjes die elkaar in rap tempo opvolgen.

Kaarten
Kaarten zijn op de website www.voorveghter.nl te bestellen, telefonisch via 0523-280350 of tijdens de openingstijden aan de theaterkassa verkrijgbaar. De kassa van De Voorveghter is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur

Luister Live

Luister onderweg met TuneIn