NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

boekenHARDENBERG - Het maandabonnement: de nieuwe abonnementsvorm van de Bibliotheken in de gemeente Hardenberg. In maart introduceren de Bibliotheken in de gemeente Hardenberg het maandabonnement. Een nieuwe abonnementsvorm, die flexibel, betaalbaar en gemakkelijk is. Sluit in maart een nieuw abonnement af en ontvang een scratch wereldkaart cadeau.

Vanaf maart kunnen nieuwe leden een maandabonnement afsluiten. Voor een bedrag van € 3,75 per maand kun je per keer 10 materialen lenen voor een periode van drie weken. Er is een ruime keuze uit boeken, tijdschriften, DVD’s, muziek en e-books. Jongeren van 16 en 17 jaar kunnen zelfs voor maar € 1,00 per maand lid worden.

Nog geen lid? Sluit dan in maart 2019 een maandabonnement af en ontvang een scratch wereldkaart cadeau. Zo kun je precies bijhouden over welke landen je een boek hebt gelezen of uit welk land de schrijver komt! Ontdek jij binnenkort ook de wereld in de Bieb? Voor kinderen tot 16 jaar blijft het bibliotheekabonnement gratis!

Flexibel, betaalbaar en gemakkelijk
Het maandabonnement is flexibel, betaalbaar en gemakkelijk. We laten je vrij, wil je stoppen dan kan dat. Het is betaalbaar: voor een klein bedrag per maand, leen je zonder verrassingen. Redelijk toch? En het is gemakkelijk. Met een uitleentermijn van drie weken, een inleverseintje en 24/7 verlengen maken we het je zo gemakkelijk mogelijk.

Maar er is meer…
De Bibliotheek biedt tegenwoordig veel meer dan alleen het uitlenen van boeken. Wist je dat je ook in de Bibliotheek terecht kunt voor digitale cursussen, zoals het Tabletcafé, Klik & Tik, hulp bij taalproblemen via het Taalpunt, creatieve workshops, voorleesuurtjes en nog veel meer. Kom je niet makkelijk je deur uit, dan brengen wij de boeken gewoon bij je thuis!

Luister Live

Nu en Straks

10:00-12:00
Kerk op Zondag
12:00-13:00
Gewijde Muziek
13:00-15:00
Non-Stop Zondagmiddag
15:00-16:00
Boeken met Michel (H)
16:00-17:00
Strictly Country

Luister onderweg met TuneIn