NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

66 Kik Leoni Jansen Govert Schilling Starry Starry Night Merlijn DoomernikHARDENBERG - Donderdag 7 maart geven Leoni Jansen en Govert Schilling om 20:15 uur een muzikaal theatercollege in De Voorveghter. In Starry, Starry Night worden fascinerende verhalen over het heelal afgewisseld met sfeervolle liedjes over de nachtelijke sterrenhemel.

Govert Schilling en Leoni Jansen ontmoetten elkaar via Twitter. Al gauw bleek dat ze de liefde voor sterren en muziek delen. Wat nou als ze daar samen eens een voorstelling over zouden maken? De kennis en vertelkunst van Govert, gecombineerd met de muziek van Leoni.

Kom meer te weten over het oneindige heelal en ontdek hoe muzikanten van over de hele wereld keer op keer geïnspireerd zijn geraakt door de kosmos. Een programma over sterren en planeten, over ruimte en tijd, over oneindig ver weg en heel dichtbij, over geboorte, liefde en dood, over de knal in het heelal en de muziek van onze aarde.

Govert in een interview met het Cultureel Persbureau: ‘Het is makkelijk om alles relatief te zien en te zeggen dat het allemaal niets uitmaakt wat we doen, omdat het geen enkel effect op de eeuwigheid heeft. Maar zo wil ik niet leven. Wat we doen en laten heeft nu een direct effect op de mensen om ons heen. In dat kleine aspect zit voor mij de zin van alles.

Kaarten
Kaarten zijn te bestellen via www.voorveghter.nl, telefonisch via 0523-280350 of tijdens de openingstijden aan de theaterkassa verkrijgbaar. De kassa van De Voorveghter is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur en donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur. Tevens is de kassa een uur voor iedere voorstelling geopend.

Luister Live

Nu en Straks

14:00-16:00
Music Memories (H)
16:00-17:00
Non-Stop Vrijdagmiddag
17:00-18:00
DolFijn (H)
18:00-19:00
Vechtdal Politiek
19:00-20:00
Non-Stop Vrijdagavond

Luister onderweg met TuneIn