NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

DEDEMSVAART - Wie babykleertjes overheeft, kan die inleveren bij AC de Vuurtoren aan de Judith van Marlelaan 22 in Dedemsvaart. De kleertjes gaan naar Stichting Babyspullen die baby’s uit arme gezinnen een goede start wil bieden.

In Nederland worden veel baby’s geboren in gezinnen die het wat minder hebben. Vaak is de start van het kindje al niet goed omdat er bijvoorbeeld onvoldoende geld is voor voeding en kleding. De stichting Babyspullen wil daar wat aan doen, en heeft in het hele land punten waar men gebruikte babykleertjes inzamelt. Zo ook in Dedemsvaart bij activiteitencentrum De Vuurtoren, onderdeel van de Baalderborg Groep.

Goed doel
Bij het centrum staat een rode container waarin mensen hun babykleertjes tot en met maat 92/98 kunnen deponeren. Ook verzorgt De Vuurtoren de opslag voor collega inzamelpunten in de regio. Cliënten van de Baalderborg Groep sorteren de kleding en vouwen het op. Voor hen een prima dagbesteding en een ontwikkeling met leerdoelen. En men werkt voor een goed doel.

Naast babykleding zijn ook beddengoed, verzorgingsproducten, luiers en flesjes welkom. Met de goederen worden ‘’startpakketten’’ voor arme gezinnen die een kindje krijgen.

Luister Live

Nu en Straks

14:00-18:00
Sportradio
18:00-20:00
De Radioshow
20:00-21:00
Soulution
21:00-23:00
Dutch Blues Radio (H)
23:00-23:59
Non-Stop Zaterdagnacht

Luister onderweg met TuneIn