NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

HARDENBERG - Tijdens de voorjaarsvakantie zijn er in theater De Voorveghter twee leuke familievoorstellingen te zien: De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen op woensdag 20 februari om 15.00 uur en voor de allerkleinsten op zaterdag 23 februari om 13.30 en 16.00 uur Peppa Pig. Voor beide voorstellingen zijn er nog kaarten beschikbaar.

De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen (6+)
58 Meneer Monster Paulina MatusiakDe waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Meneer Monster heeft deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij. Andy Griffiths, één van de populairste schrijvers van Australië én schrijver van de boekenserie over de Waanzinnige boomhut, komt woensdag 20 februari naar De Voorveghter om deze voorstelling te bekijken en zal na afloop meegebrachte of gekochte boeken signeren!

"Meneer Monster en CDP Theater Producties zijn de uitdaging aangegaan om deze hilarische chaos van een verhaal in een verhaal, in de schijnwerkelijkheid van theater te plaatsen. Die uitdaging is subliem gelukt" ***** (Theaterparadijs)

Tip: Voorafgaand aan de voorstelling is de workshop “Bouw een waanzinnige Boomhut!” van Het Mobiele Atelier! Te boeken. Deze begint om 13.45 uur, kost € 5,00 en is inclusief een glas ranja.

Peppa Pig - Verrassingsfeest (2+) Verrassing!
60 Promobeeld Peppa Pig Verassingsfeest liggend credits Astley Baker Davies LtdPeppa Pig, bekend van Nickelodeon, komt terug naar De Voorveghter! Met superschattige handpoppen, kleurrijke decors en uiteraard vele spannende verrassingen wordt een gezellig feest rond Peppa gebouwd. Met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen.

Als extra activiteit kunnen kinderen voorafgaand aan de voorstelling in de foyer feesthoedjes knutselen en versieren. En natuurlijk komt Peppa na afloop naar de foyer voor een foto en dikke knuffel! Er zijn voorstellingen om 13.30 en 16.00 uur.

Peppa Pannenkoek bij De Rheezerbelten
Bij pannenkoekenrestaurant De Rheezerbelten staat er tot 23 februari een heerlijke Peppa Pig pannenkoek op de menukaart met bijpassende verrassing! Ga je na de voorstelling een pannenkoek eten, dan krijg je - op vertoon van je toegangskaartje - een kinderijsje gratis én maak je kans op een leuke prijs als je een foto maakt van je pannenkoek en versierde feesthoed!

Kaarten
Kaarten zijn te bestellen via www.voorveghter.nl, telefonisch via 0523-280350 of tijdens de openingstijden aan de theaterkassa verkrijgbaar. De kassa van De Voorveghter is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur en donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur. Tevens is de kassa een uur voor iedere voorstelling geopend.

Luister Live

Nu en Straks

23:00-23:59
Non-Stop Zaterdagnacht
00:00-10:00
Non-Stop Zondagmorgen
10:00-12:00
Kerk op Zondag
12:00-13:00
Gewijde Muziek
13:00-15:00
Non-Stop Zondagmiddag

Luister onderweg met TuneIn