NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Roparun GroepBALKBRUG - Roparun Team Balkbrug haalde vorig jaar bijna 30.000 euro op tijdens de Roparun in mei.

Hiermee werden in totaal tien koppelbedden bekostigd binnen de gemeentes Hardenberg en Ommen. Een doel die het team zelf had opgezocht. Afgelopen zaterdag maakte Stichting Roparun in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam bekend dat ze het een prachtig initiatief vonden. Zo goed zelfs, dat het dit jaar een hoofddoel wordt. De bedoeling is dat er maar liefst 500 koppelbedden bekostigd gaan worden.

Enige tijd geleden contacteerde de organisatie van de Roparun het team uit Balkbrug met de vraag of ze mee wilden werken aan een promofilm voor de koppelbedden. Twee weken geleden werd deze gemaakt in het Hospice in Zwolle (zie filmpje).

Een verhelderende promo waarin Angelique Holtman namens Team Balkbrug uitlegt waarom een koppelbed zo belangrijk is en hoe Team Balkbrug de koppelbedden op het spoor kwam. Daarnaast bevestigt de heer Meesters door middel van ervaringen waarom een koppelbed hem veel heeft opgeleverd.

Roparun Groep 2Afgelopen zaterdag ging een delegatie van Team Balkbrug naar een grote bijeenkomst  van de Roparun in Het Nieuwe Luxor Theater . Daar werd de promofilm op groot scherm gepresenteerd. Direct daarna werden Holtman en Auke de Boer, voorzitter van Stichting Roparun, op het podium geroepen. Hierbij maakte De Boer bekend dat er minimaal 500 koppelbedden bekostigd worden van het geld dat dit jaar wordt opgehaald tijdens de Roparun.

De voorzitter benadrukte dat het een mooie manier was om lokaal te kunnen laten zien dat er iets tastbaars met de donaties gedaan wordt. Doelen waar iedereen zelf ook mee te maken kan krijgen. Een zeer mooie en onverwachtse beloning voor het harde werken van Team Balkbrug, dat toch al een puike prestatie leverde vorig jaar.

Team Balkbrug kiest dit jaar voor een ander evenement, namelijk de Social Run. Dit mede omdat deze Run dwars door Balkbrug gaat. Hou de Facebookpagina 'Socialrun team Balkbrug' in de gaten voor meer informatie!

Luister Live

Nu en Straks

14:00-18:00
Sportradio
18:00-20:00
De Radioshow
20:00-21:00
Soulution
21:00-23:00
Dutch Blues Radio (H)
23:00-23:59
Non-Stop Zaterdagnacht

Luister onderweg met TuneIn