NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

HARDENBERG / DE KRIM / SLAGHAREN - In samenwerking met meer dan twintig (lokale) kunstdocenten biedt Cultuurkoepel Vechtdal nieuwe cursussen voor kinderen van 1 t/m 12 jaar in de gemeente Hardenberg aan. Er staat een mooi aanbod van meer dan 65 cursussen online. Voor een aantal cursussen kunnen kinderen zich nog inschrijven. Sommige populaire cursussen zijn al vol.

Er is voor ieder wat wils op het gebied van beeldend, toneel, dans, nieuwe media en muziek. Kijk voor het volledige aanbod op www.hardenbergkids.nl onder cultuur, kies voor de plaats of kies voor je groep en de categorie onder cultuuraanbod.

Kinderen van 8-12 jaar kunnen in Balkbrug aan de slag in de cursussen ‘Kunstwerkjes van klei en gips’ of ‘Vloggen doe je zo’.

In De Krim start bij voldoende aanmeldingen ook een cursus ‘Vloggen doe je zo’.

In Hardenberg Baalder en Hardenberg LOC+ kunnen kinderen van verschillende leeftijden een muziekinstrument ontdekken. Hoe bespeel je een cello, drumstel, dwarsfluit, gitaar of viool? Dat leer je in de korte muziekcursus.

In Hardenberg Marslanden kan iedereen van 8-12 ontspannen in de cursus ‘kinderyoga’.

En in Slagharen starten bij voldoende aanmeldingen de cursussen ‘Creatieve kunstwerkjes’ en ‘Handlettering’. De kinderen van 7-12 jaar die graag met hun handen werken kunnen nog deelnemen aan de cursus ‘Piepschuimbeest bouwen’ in Hardenberg LOC+.

Kijk voor alle informatie over de cursussen en de inhoud op www.hardenbergkids.nl. Kinderen kunnen zich nog deze week (tot 8 februari( inschrijven voor de laatste cursussen. De lessen starten direct na de voorjaarsvakantie.

Luister Live

Nu en Straks

21:00-22:00
Op Maat
22:00-23:00
Verhalen voor de Nacht (H)
23:00-23:59
Non-Stop Donderdagnacht
00:00-14:00
Non-Stop Vrijdagmorgen
14:00-16:00
Music Memories (H)

Luister onderweg met TuneIn