NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

52 Peter Faber P1090004HARDENBERG - Zin om iemand te zien die de vaardigheid ‘levenskunstenaar’ ten volle bezit? Iemand die alles uit het leven haalt en 100% geniet, ondanks of misschien wel dankzij zijn 75ste levensjaar?

Theater De Voorveghter voelt zich vereerd donderdag 7 februari a.s. Peter Faber te mogen verwelkomen.‘Leven’ is een werkwoord. Je lijf is je voertuig, je hart de motor, je adem de brandstof, je mind de navigatie en je bent zelf de bestuurder. Je hele leven lang.

Peter Faber is een zeer volledig theaterman. Acteur, verteller, inspirator… hij is het allemaal. Onlangs was hij nog een tijdje op televisie te zien bij het programma Beter laat dan nooit. Op zijn 75ste trekt hij nog steeds het land door om te vertellen over alles wat hem boeit. Zijn one man show is een feestje en krijgt lovende recensies.

Kaarten
Kaarten zijn op de website www.voorveghter.nl te bestellen, telefonisch via 0523-280350 of tijdens de openingstijden aan de theaterkassa verkrijgbaar. De kassa van De Voorveghter is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur en donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur. Tevens is de kassa een uur voor iedere voorstelling geopend.

Luister Live

Luister onderweg met TuneIn