NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Charlestown Jazzband 1HARDENBERG - De rode foyer van Theater de Voorveghter in Hardenberg is de thuisbasis van Jazzclub Hardenberg. Het volgende matinee is op zondag 10 februari a.s. met de Charlestown Jazzband uit Nijmegen.

Sinds 1968 is de stad van keizer Karel verrijkt met The Charlestown Jazzband. Als je als band al 50 jaar bestaat, zijn er natuurlijk wel wat wijzigingen in de bezetting geweest, maar de zevenmansformatie heeft haar hoge muzikale niveau altijd weten te behouden. De CTJB brengt pittige oudestijljazz, gelardeerd met een gezellige interactie met het publiek.

Door een breed en gevarieerd repertoire is de muziek van de CTJB toegankelijk voor vele jazzliefhebbers en de band wordt dan ook veel gevraagd in Nederland en vér daarbuiten! Zo speelde de band vorig jaar nog in Tsjechië, en eigenlijk zijn de muzikanten sinds de tachtiger jaren van de vorige eeuw zomers bijna altijd wel op tournee in het buitenland: niet alleen in Europa, maar zelfs in Brunei! Gelukkig wordt het eigen land niet vergeten en is de CTJB in vele jazzclubs een graag geziene gast.

Het matinee begint om 15.00 uur, de entree bedraagt 10 euro.

Luister Live

Nu en Straks

10:00-12:00
Kerk op Zondag
12:00-13:00
Gewijde Muziek
13:00-15:00
Non-Stop Zondagmiddag
15:00-16:00
Boeken met Michel (H)
16:00-17:00
Strictly Country

Luister onderweg met TuneIn