NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

boekenGRAMSBERGEN/HARDENBERG - Van 23 januari t/m 2 februari gonst de Bibliotheek van gezelligheid vanwege De Nationale Voorleesdagen. We organiseren twee Voorleesfeesten in de Bibliotheek Gramsbergen en Wijkgebouw Norden Hazebos in Hardenberg Heemse.  Maar daarnaast is het dé gelegenheid om te ontdekken dat de Bibliotheek veel te bieden heeft.

De Bibliotheek biedt een grote collectie prentenboeken, maar ook boeken over hobby’s, met liedjes en spelletjes, over knutselen, over leuke uitstapjes, over opvoeden en natuurlijk cd’s of dvd’s. Een collectie voor jong en oud. Daarnaast organiseert de Bibliotheek diverse cursussen en workshops voor kinderen en volwassenen. Bekijk op de nieuwe website, bij ‘Ontdek de Bieb’ een compleet aanbod van de diensten.

Lidmaatschap is gratis voor kinderen tot 16 jaar
Voor kinderen tot 16 jaar is een lidmaatschap van de Bibliotheek gratis. Meld uw peuter of kleuter aan als lid tijdens de Nationale Voorleesdagen en de Bibliotheek biedt een lief welkomstcadeautje aan: een vingerpoppetje van Harry uit het prentenboek van het jaar 2019 ‘Een huis voor Harry’.

Bezoek de Voorleesfeesten
Tijdens de Voorleesfeesten kunnen kinderen van 0-4 jaar samen met hun (groot/gast) ouders komen luisteren naar het verhaal van de kater Harry: “Een huis voor Harry”, het prentenboek van het jaar dat werd geschreven door Leo Timmers. Harry gaat liever niet naar buiten, binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt. Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis? Leo Timmers bedacht voor zijn nieuwste prentenboek een uiterst aaibaar hoofdpersonage: de dikke kater Harry met het kleine hartje, die op zoek moet naar een nieuw huis. Naast het voorlezen gaan we ook nog samen zingen en spelletjes spelen.

Op woensdag 23 in de Bibliotheek Gramsbergen van 10.00 – 11.00 uur. Op woensdag 30 januari in Wijkgebouw Norden Hazebos in Hardenberg Heemse van 10.00 – 11.00 uur. Beide Voorleesfeesten zijn gratis toegankelijk.

Luister Live

Nu en Straks

14:00-16:00
Music Memories (H)
16:00-17:00
Non-Stop Vrijdagmiddag
17:00-18:00
DolFijn (H)
18:00-19:00
Vechtdal Politiek
19:00-20:00
Non-Stop Vrijdagavond

Luister onderweg met TuneIn