NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

LOCHARDENBERG - Vanaf 2 januari 2019 is Medisch Pedicure Ingrid van Lenthe-Broekroelofs gevestigd op het Zorg & Welzijn Plein Hardenberg in het LOC+.

Bij Voetier kan iedereen op afspraak terecht voor cosmetische en medische voetzorg. Ingrid behandelt kleine en grote voet- en nagelproblemen en geeft advies om voetproblemen te voorkomen. Voetier is er ook voor voetverwennerij en mooie nagels. Er wordt nauw samengewerkt met Vechtdal pedicures, podotherapeuten en (voet)specialisten. Meer info: www.voetier.nl

Medisch Pedicure Voetier is gevestigd op het Zorg & Welzijn plein regio Hardenberg in het LOC+ omdat de partners hier gezamenlijk bijdragen aan een vitale regio, wat ook kansen biedt tot samenwerking. Naast GGD IJsselland zijn ook het Samen Doen Team, Accare, Tactus Verslavingszorg, Sportservice Groep, Restart, Argonaut, RBZ, Diƫtistenpraktijk Van Asselt en B-Authentiek hier gevestigd. Verder organiseert Vitaal Vechtdal in samenwerking met leerlingen van zorgopleidingen van het Alfa-college en bijvoorbeeld de Saxenburgh Groep hier ook activiteiten. Het Zorg & Welzijn in het LOC+ is dagelijks geopend van maandag t/m vrijdag.

Luister Live

Nu en Straks

14:00-15:00
Non-Stop Maandagmiddag
15:00-18:00
Schijven voor Bedrijven (H)
18:00-20:00
Non-Stop Maandagavond
19:00-20:00
Duna
20:00-22:00
De Stamtafel

Luister onderweg met TuneIn