NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

ScootmobielDEDEMSVAART - Op 10 november is het de dag van de mantelzorg, op die dag organiseert Carinova weer voor alle mantelzorgers uit de gemeente Hardenbergeen theatervoorstelling.

De theatervoorstelling, welke gegeven zal worden in de Baron in Dedemsvaart, is getiteld 'Hou me los!' en wordt gespeeld door door Nynka Delcour. Zij vertelt uit persoonlijke ervaringen over vasthouden en loslaten, zorg-soep, foute mannen, verwarde oma's en meer. Er zullen met name voor mantelzorgers vele herkenbare momenten zitten in deze voorstelling, waarin Nynka tekst, spel en liedjes afwisselt in een gevarieerde voorstelling. U ziet een impressie in de trailer hieronder.

 

Na de voorstelling is er ruime gelegenheid om na te praten en in contact te komen met andere mantelzorgers. De deelname is gratis, maar aanmelding is wel noodzakelijk in verband met de organisatie en zaalgrootte. U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 - 307 32 933

Mantelzorg, het overkomt je! Eén op de acht inwoners zorgt voor hun ouder, hun partner of hun kind. Doe je dit meer dan acht uur per week en langer dan drie maanden? Dan ben je mantelzorger!

Luister Live

Nu en Straks

14:00-15:00
Non-Stop Maandagmiddag
15:00-18:00
Schijven voor Bedrijven (H)
18:00-20:00
Non-Stop Maandagavond
19:00-20:00
Duna
20:00-22:00
De Stamtafel

Luister onderweg met TuneIn