NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

De KoppelHARDENBERG - Op zaterdag 5 januari organiseert De Koppel een kindermiddag, waarbij er iets lekkers gemaakt gaat worden. Kinderen vanaf 6 t/m 12 jaar zijn van harte welkom. Oudere of jongere kinderen die het leuk vinden, zijn natuurlijk ook welkom.

Let it snow, let it snow, want deze middag maken de kinderen sneeuwmannen van soesjes. Deze worden met iets lekkers gevuld en aangekleed als bolle mannetjes. De leiding is in handen van Janet Bouwhuis. Janet is gek op koken en werkt graag met kinderen. Zij verzorgt weer in 2019 een groot aantal kindermiddagen bij De Koppel. Nieuw is, dat nu iedere maand een recept gemaakt wordt van wat gebakken is, zodat er aan het einde van het jaar een heus kook- en bakboek is ontstaan! Natuurlijk is er ook weer iets passend te drinken.

Zin in deze smaakvolle middag? Geef je dan op! De middag begint om 13.30 uur en eindigt rond 15.30 uur. Voor informatie en opgave tel. 0523-273388. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur.

Oud- en Nieuwjaarsdag gesloten.

Luister Live

Luister onderweg met TuneIn