NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Gemeentehuis HardenbergHARDENBERG -De gemeentelijke informatiepagina’s en officiële bekendmakingen van de gemeente Hardenberg worden de komende jaren geplaatst in weekblad De Toren. Dit is het resultaat van een aanbesteding.

De gemeentelijke informatiepagina’s en officiële bekendmakingen van de gemeente Hardenberg worden de komende jaren geplaatst in weekblad De Toren. Dit is het resultaat van een aanbesteding.De gemeente Hardenberg wil haar inwoners informeren over actuele zaken en is daarnaast verplicht om zaken als omgevingsvergunningen of ruimtelijke plannen bekend te maken. Daarom publiceert de gemeente Hardenberg wekelijks de gemeentelijke informatiepagina’s ‘Kijk op Hardenberg’ en de officiële bekendmakingen in een huis-aan-huisblad.

Aanbesteding
Omdat het huidige contract met de Dedemsvaartse Courant (NDC Mediagroep) dit jaar afloopt, heeft de gemeente Hardenberg een meervoudige onderhandse aanbesteding uitgeschreven voor deze opdracht. Partijen konden een offerte indienen op basis van een aantal door de gemeente gestelde eisen en wensen. Zo moet het huis-aan-huisblad wekelijks bij alle huishoudens in de gemeente Hardenberg bezorgd worden.

De opdracht is gegund aan weekblad De Toren omdat deze partij de economisch meest voordelige inschrijving heeft gedaan. Dit betekent dat de gemeentelijke informatiepagina’s en de officiële bekendmakingen vanaf woensdag 2 januari 2019 iedere woensdag in weekblad De Toren verschijnen. De gemeente Hardenberg en weekblad De Toren hebben een overeenkomst gesloten van twee jaar, met de mogelijkheid om deze driemaal met een jaar te verlengen.

Luister Live

Luister onderweg met TuneIn