NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

truckersdag2016HARDENBERG - De truckersdag wordt dit jaar voor de 25ste keer verreden, Omroep NOOS zal it evenement live op radio en tv brengen.

Elk jaar is de 2de zaterdag weer toneel voor luid geclaxxoneer, voortgebracht door een enorm convooi van trucks dat door de omgeving van Hardenberg rijdt. Elk jaar weer zijn er vele bedrijven die belangeloos hun vrachtwagens ter beschikking stellen voor deze rit, waaraan ook de chauffeurs ook vrijwillig en met veel plezier aan deelnemen, en dat allemaal om een heleboel mensen met een beperking een geweldige dag te bezorgen.

Ook dit jaar zal de bonte stoet van trekkers (vrachtauto's zonder de opleggers), brandweerauto's en andere groot materieel de rondrit maken vanaf de evenemtenhal in Hardenberg, waar 's ochtends gestart wordt. Extra bijzonder is het dat dit jaar de rit voor de 25ste keer verreden zal worden. 

truckersdag 2016Omroep NOOS zal de gehele dag aanwezig zijn bij dit evenement en live verslag doen via radio en ditmaal ook via de tv. Dat werd mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen Omroep NOOS, Vechtdal Leeft en Delta TV, zodat u het evenement op kanaal 41 (Ziggo) kunt volgen. Kanaal 41 is het kanaal waar u de kabelkrant van Omroep NOOS vindt. Heeft u geen Ziggo, dan vindt u uw frequentie voor deze live uitzending op deze pagina.

Omroep NOOS start 's morgens om 8 uur met de uitzending en zal doorgaan tot 17:00 uur, waarna de reguliere programmering zal worden hervat. Op de radio komen de programma's 'The Saloon', 'Music Memories', 'Edwin Online' en 'Sportradio' voor deze zaterdag te vervallen. 

Luister Live

Nu en Straks

10:00-12:00
Music Memories
12:00-14:00
Non-Stop Zaterdagmiddag
14:00-18:00
Sportradio
18:00-20:00
De Radioshow
20:00-21:00
Soulution

Luister onderweg met TuneIn