NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

LET OP!!!

Dedemsvaart, 26 maart 2020

Betreft: Maatregelen Corona virus

Geachte patiƫnt,
De drie huisartsenpraktijken in Dedemsvaart en Balkbrug werken nauw samen. Op dit moment doen we met elkaar ons uiterste best om het Corona virus het hoofd te bieden. Een uitdaging die ons allemaal aangaat! Juist in deze tijd is het belangrijk om samen te werken.

Wat betekent dit voor u?
De huisartsenpraktijken in Dedemsvaart en Balkbrug zijn alleen voor spoedgevallen geopend. Alleen wanneer u van te voren telefonisch een afspraak heeft gemaakt via de praktijkassistente kunt u op de huisartsenpraktijk terecht. Om de zorgverlening voor patiƫnten en zorgverleners zo veilig mogelijk te laten verlopen hebben we de zorg over de drie praktijken in Dedemsvaart en Balkbrug verdeeld.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Wanneer u met spoed zorg nodig heeft neemt u telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer van uw eigen huisartsenpraktijk. Wanneer de assistente aangeeft dat u op het spreekuur gezien moet worden, zal zij u vertellen op welke huisartsenpraktijk u wordt verwacht en op welk tijdstip u daar aanwezig moet zijn. Het kan dus zijn dat u naar een andere huisartsenpraktijk gaat dan normaal gesproken. Dit wordt duidelijk aan u uitgelegd.

Wij vertrouwen op uw begrip voor deze maatregelen.

Met vriendelijke groet,
Uw huisarts

Luister Live

Nu en Straks

23:00-23:59
Non-Stop Vrijdagnacht
00:00-8:00
Non-Stop Zaterdagmorgen
08:00-9:00
Lollypop
10:00-12:00
Music Memories
12:00-14:00
Non-Stop Zaterdagmiddag

Luister onderweg met TuneIn