Villa Dina 1GRAMSBERGEN/DEDEMSVAART - Tot voor kort klonk er elke laatste vrijdag van de maand live blues in de ‘City Hall’ van Gramsbergen. Omdat het oude Gemeentehuis verkocht wordt, moest CITY HALL BLUES op zoek naar een nieuwe locatie. Die is nu gevonden, de bluesclub gaat verder in een ander voormalig gemeentehuis: in Dedemsvaart.

Cora Jaquet: “We zijn blij dat we de bluesclub kunnen verhuizen naar een nieuwe, toepasselijke locatie: te midden van de gitaren van The Fellowship of Acoustics. Rudi Bults, eigenaar van het vroegere gemeentehuis van Avereest, verleent alle medewerking om CHB in zijn pand te kunnen voortzetten. Zelfs onze naam kan blijven bestaan!”

Hoewel er in ‘Villa Dina’ in Dedemsvaart ook een kleinschalig theater gevestigd is, wil Jaquet liever gewoon in de hal van het gebouw de bluesbands en de bezoekers ontvangen. “Die gemoedelijkheid, die ook in Gramsbergen zo aansprak, willen we graag behouden. Dus gewoon even weglopen voor een drankje of een hapje bij de bar van Dina’s Fellows.”

Het eerste optreden op het nieuwe adres (Moerheimstraat 144 in Dedemsvaart) is van FIREHOUSE MAMA op 27 september 2019.