NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!
Gereformeerde kerk MariƫnbergMARIENBERG - Via 'Zingen in de kerk' kwam dirigent Rico Pullen erachter dat hij concerten aan kon vragen met bekende christelijke artiesten. Toen hij erachter kwam dat Marcel Zimmer in de maand juni verschillende kinderkoorconcerten wou gaan geven, schreef hij direct een brief. En met succes, op 21 juni mag het kinderkoor The Gospel Kids een concert geven met de bekende zanger.
Marcel Zimmer heeft ontzettend veel (kinder)liederen geschreven. Dat was voor Rico dan ook al snel een reden om de brief te schrijven. Zingen in de kerk is een organisatie die graag veel concerten voor jong en oud wil realiseren met bekende christelijke artiesten. Je kan dan een formulier invullen via de site, waarmee je een gratis concert kunt aanvragen met die bekende artiest. Het kinderkoor moet nu zorgen voor een goed podium, een kerkgebouw voor het concert, en een goede maaltijd voor de artiest en zijn hulptroepen. Een koud kunstje volgens de enthousiaste dirigent van het kinderkoor. 
Kinderkoor The Gospel Kids bestaat pas vanaf februari 2019, maar heeft ondertussen al 3 keer opgetreden. Op vrijdag 21 juni komt daar dus al het 4e optreden bij, en dat is geweldig! De kids zijn enthousiast, zingen sterk, en al heel goed samen. Dat is een prachtige basis, waar het kinderkoor de komende tijd lekker mee verder kan. Waar het koor begon met 14 leden, zitten ze nu al op 23 leden. Een super mooie groei dus al in een korte tijd. Dit beloofd veel goeds voor de toekomst!
Het concert op vrijdag 21 juni zal om 19.00 uur beginnen in de GKV van Marienberg, Stationsweg 3. Kaartjes voor dit concert kosten 3 euro per persoon, en zijn te bestellen via zingenindekerk.nl/kids 

Luister Live

Nu en Straks

16:00-18:00
Non-Stop Woensdagmiddag
18:00-19:00
DolFijn
19:00-20:00
Boeken met Michel
20:00-22:00
Keep Alternatives
22:00-23:59
Non-Stop Woensdagnacht

Luister onderweg met TuneIn