NIEUWSGIERIG?   WIJ OOK!

Buurtkamer HardenbergHARDENBERG - Elke maand organiseert de Buurtkamer Hardenberg naast de wekelijkse activiteiten, zoals de handwerkochtend, de klussoos en het internetcafé, extra activiteiten.

In juni zijn er ook weer leuke extra activiteiten.

De Buurtkamer is elke werkdag en zaterdag- en zondagmiddag geopend als inlooppunt, behalve de woensdag- en donderdagochtend. Op dinsdagmiddag is de buurtkamer open van 13.30 uur tot 15.30 uur. Kom gerust eens langs voor meer informatie of een kopje koffie. In juni zijn er de volgende extra activiteiten.

Bingo
Op donderdag 6 juni is er een bingo middag, aanvang 14.30 uur. Voor deze activiteit wordt een eigen bijdrage gevraagd, inclusief koffie/thee. Van tevoren opgeven.

Eetcafé de Buurt
In juni kan op de volgende data worden meegegeten in het eetcafé: 4 juni, 11 juni, 18 juni en 25 juni. Opgeven kan via 06-18665938. Menu’s om mee te nemen liggen in de Buurtkamer, Vol=Vol.

Meer informatie
Neem voor meer informatie over de activiteiten contact op met de Buurtkamer via 0523 – 271690 of loop even binnen. Het adres van de Buurtkamer is Burgemeester Bramerstraat 92 in Hardenberg. Wil je meehelpen als vrijwilliger in de Buurtkamer of het eetcafé? Neem dan contact op met De Stuw via 0523-267478 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Luister Live

Luister onderweg met TuneIn