De Stuw HardenbergHARDENBERG - Maak jij­ samen met anderen je omgeving mooier? De Stuw wil in haar jubileumjaar alle inwoners van de gemeente Hardenberg graag extra inspireren om iets voor hun omgeving te doen, daarom z­ijn we op zoek naar mooie ervaringen. Breng anderen daarvan op de hoogte en maak kans op een ballonvaart! Echt op hoogte dus.

De Stuw bestaat 25 jaar in 2019. In die jaren is sociaal werk behoorlijk veranderd. Eén ding is al die jaren hetzelfde gebleven: samen maken we onze omgeving mooier. En dat vieren we in ons jubileumjaar graag met de inwoners van de gemeente Hardenberg. Door elkaar op de hoogte te brengen én daar zijn leuke prijzen aan verbonden.

Inwonersinitiatieven
De sociaal werkers van De Stuw merken dagelijks hoe inwoners van de gemeente zich inzetten voor hun omgeving. Overal zijn er inwonersinitiatieven, de één speciaal voor jongeren of gericht op ontmoeting en een ander op een complete toekomstvisie voor een wijk of dorp. Zo zijn er tal van voorbeelden. Deze lokale voorbeelden worden onderling alleen weinig met elkaar gedeeld, terwijl inwoners daardoor van elkaar kunnen leren. Het is een mooie inspiratiebron.

Op de hoogte
Met ‘Op de hoogte’ speelt De Stuw daarop in. Wat doe j­ij voor jouw omgeving en hoe pak je dat aan? Deel jouw initiatief en vertel waarom of hoe het een succes is geworden, zodat iedereen ervan kan leren! Breng ons op de hoogte en maak kans op een ballonvaart boven Hardenberg of een van de andere prijzen. Echt op hoogte dus. Tot en met 22 juni 2019 kun je jouw initiatief indienen, op 5 september volgt de terugkoppeling. Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen. K­ijk voor meer informatie en hoe je kunt meedoen op destuw.nl/opdehoogte