LOCHARDENBERG - Bibliotheek Hardenberg organiseert in samenwerking met de catering van het LOC+ de kookworkshop ‘Koken met Otje’. Op 15 mei kunnen kinderen van 6-12 jaar lekker aan de slag met allerlei ingrediënten.

Van 15 t/m 25 mei 2019 vindt de Annie M.G. Schmidt week plaats. Ieder jaar rond de geboortedag (20 mei) wordt er een week georganiseerd, in het teken van ‘de moeder der Nederlandse literatuur’. In het kader daarvan organiseren we op 15 mei een leuke kookworkshop voor kinderen: ‘Koken met Otje’.

Kinderen kunnen eerst in de Bibliotheek hun eigen koksmuts en schort komen versieren. Vervolgens gaan ze in de keuken van het LOC+ aan de slag met de lekkerste ingrediënten om heerlijke gerechten mee te maken.

De kookworkshop is voor kinderen van 6-12 jaar en duurt van 13.30 uur tot 17.00 uur. De kosten zijn € 5,00 per persoon. Er kunnen minimaal 15 en maximaal 32 kinderen meedoen. Aanmelden kan tot 9 mei via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..