JJ Sharp 1GRAMSBERGEN - Elke laatste vrijdag van de maand is er live bluesmuziek in de ‘City Hall’ van Gramsbergen. Op 29 maart komt Jan J. Scherpenzeel uit Purmerend, alias JJ SHARP, zijn nieuwe band THE SALTYDOG voorstellen aan het publiek in het oosten des lands.

Scherpenzeel, blueszanger van het eerste uur met 40 jaar ervaring, werd in 2010 door de Dutch Blues Foundation genomineerd als Beste blueszanger. Hij was op Koningsdag 2018 al eens te gast bij City Hall Blues met de J.J. Sharp Band.

Zijn nieuwe band JJ Sharp & The SaltyDog brengt een mix van krachtige songs, rauwe blues en rustige ballads. Jan Scherpenzeel heeft een warme, doorleefde bluesstem, waarin de emotie van de muziek goed doorklinkt. In combinatie met zijn meeslepende mondharmonicawerk weet hij het publiek altijd in extase te brengen. Op het repertoire staan nummers van o.a. BB King, Eric Clapton, The Allman Brothers en Boz Scaggs, maar ook veel eigen werk.

Het optreden in de voormalige trouwzaal van het oude Gemeentehuis aan De Esch 1 in Gramsbergen begint om 21.00 uur en de entree is 10 euro. Meer informatie op www.cityhallblues.nl.